Umbra- o cale către transformare

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Sunt genul de om care pune la suflet ce se întâmplă în jur. Mai ales când vine vorba despre plecarea unor suflete dintre noi. Fiind și curioasă, mă întreb: ,, Dar oare ce s-o fi întâmplat acolo exact? Dar de ce a ales să plece, dacă avea o famile frumoasă și PĂREA împlinit/ă? Dar oare ce a simțit când a murit? Ce o fi trăit? Ce emoții, ce stare a creierului, a minții? ,,

Cam așa mă ,,mutilez,, eu cu întrebări de fiecare dată când cineva pleacă dintre noi fără niciun motiv aparent. Și nu doar așa:) . Iar de aici, încep să îmi creez singura scenarii la întrebările de mai sus. Fac în așa fel încât să găsesc niște răspunsuri, care de cele mai multe ori nu au legătură cu realitatea și îmi fac mai mult rău decât bine. Asta este umbra mea. Și nu doar asta…:)

Astăzi, eu o să scriu mai puțin dar o să las aici câteva materiale și sugestii pe care să vă uitați și să alegeți voi pentru voi ce credeți că vă este de folos.

ATENȚIE!

Fiecare om dar absolut fiecare are umbre. Nu știu ce scrie în dicționar despre ,,umbră,, și nici nu mă uit dar pentru mine, umbra este ceva ce tu nu mai poți controla, te depășește pur și simplu, te copleșeste și pentru o anumită perioadă de timp pune stăpânire pe tine.

La mine, de exemplu nu se vede când trăiesc o umbră pentru că am exersat de copil cum să o fac să nu se vadă. Pot să am un atac de panică și să nici nu îți dai seama că îl am. Atât de antrenat este acest mecanism. Doar că asta NU E VIAȚĂ! Asta e SUPRAVIEȚUIRE! Văd asta la mine, recunosc, dar umbra mea a devenit atât de mare încât cu greu îi fac față.

Intr-un articol scris aici pe www.panamea.net am vorbit despre ,,Psihoterapeuții ca niste pastile,, . Ei bine, când ma văd că iar sunt pe arătură, apelez la ei și nu la pastile. În primul rând îi cer ajutorul lui Dumnezeu și apoi ma gândesc cu cine aș putea să lucrez pe tema asta nou apărută? În același articol am scris care sunt ,, pastilele,, mele. 🙂

De ce prefer oamenii și nu pastilele? Pentru că un om îmi pune întrebări, are cunoaștere, o intuiție mai antrenată decât o am eu în acel moment sau este inspirat. Poate Dumnezeu îmi vorbește atunci prin el. Eu spun că este o mare diferență între un om și o pastilă. În cazul ăsta!

NU sunt împotriva pastilelor. Au și ele rolul lor și le folosesc și eu (dureri menstruale). Dar mă străduiesc în același timp să devin liberă de a ,,baga sub preș cauza,, .

Vă las mai jos câteva link-uri ajutătoare pentru a vă afla umbrele, a vedea ce este cu ele și cum le puteți depăși.

Cheile Genelor– pe mine m-a ajutat la interpretarea lor, Camelia Scheau( o găsiți pe facebook, instagram sau mă puteți contacta pe mine, ca să vă pun în legătură cu ea)

https://genekeys.com/free-profile/?language=ro

Documentar : Efectul de umbră

https://www.youtube.com/watch?v=PxaScht4qA0

Dezbatere: Ana Maria Ducuță 

https://www.youtube.com/watch?v=1LMxQSZU34A

Carte : Debbie Ford 

https://www.libris.ro/partea-intunecata-a-cautatorilor-de-lumina-FOR978-606-639-293-8–p10908920.html?gclid=CjwKCAjwqcKFBhAhEiwAfEr7zRQRUJUHm-dJG5PlF7UUvndpXC6bxEzrtVfrcQnRzoHSvN95gBnhrRoCMSUQAvD_BwE

Meditație : Meditație de conectare cu Sinele Superior- Cristina Iacob Cristea

https://www.youtube.com/watch?v=ZVclaDaTH2U

Bineînțeles că o să găsiți și alte materiale ajutătoare , dacă vă interesează. Aici am postat doar ce am experimentat eu și m-a ajutat.

Mult succes și ne auzim, găsim, vorbim pe pagina mea de instagram : geanina_iacob sau pagina de facebook: Geanina Iacob.

LOVE!

PS: La un moment dat un om special din viața mea mi-a spus așa:

,, Geanina, SOARELE ne este învățător. Până să ajungă în centru pe cer, ne vedem umbra. Când el este în centru pe cer, nu ne mai vedem umbra,, .

Ce învătățătură pentru mine! Deci doar atunci când eu sunt centrată în mine, conectată cu Sinele meu, umbra nu mai apare, nu mai există.

Trimite-mi un mesaj